This wiki has been archived and made read-only.
For up-to-date information about TkkrLab and it's projects please visit our main website at tkkrlab.nl.

Bibliotheek presentatie

From

Jump to: navigation, search
Event Bibliotheek Enschede presentatie
Name Bibliotheek Enschede presentatie


Duration 2013/06/15 - 2013/07/15
Information TkkrLab introduceren bij het publiek ob Enschede


* Location: Bibliotheek Enschede
* Open from: 11:00

TkkrLab presenteerd zich het publiek van de Openbare bibliotheek Enschede. We geven om 14:00 een lezing en doorlopend demonstraties en workshop solderen en arduino.

Lezing

Workshops

Arduino

De Arduino is een veelzijdige opensource microcontroller die het heel eenvoudig maakt om zelf projecten te maken. Dit platform is bedoeld voor hobbyisten, artiesten, kunstenaars en iedereen die geïnteresseerd is in het maken en ontwerpen van slimme en creatieve objecten die kunnen reageren op hun omgeving. Deze workshop is bedoeld voor mensen die geen ervaring hebben met elektronica en/of arduino. Je hebt dus geen voorkennis of ervaring nodig voor deelname. Het is een hands on workshop; lekker mee doen dus!

Voor meer informatie zie Workshop Arduino

Solderen

In deze workshop kun je op een eenvoudige manier leren solderen, een basis vaardigheid indien je in electronica geïnteresseerd bent. Met behulp van onze soldeer handleiding maak je een elektronische dobbelsteen die je meteen mee kunt nemen naar huis. Deze workshop is geschikt voor iedereen, als minimum leeftijd houden we ongeveer 10 jaar aan (afh. van de persoon). De kosten voor de electronische dobbelsteen zijn € 5, aan de workshop zelf zijn geen extra kosten verbonden.

Demonstraties

We laten ook een aantal van de projecten zien die onze leden hebben gemaakt waarbij we uitleg zullen geven wat en hoe deze projecten tot stand zijn gekomen.

Foto's

Wie