This wiki has been archived and made read-only.
For up-to-date information about TkkrLab and it's projects please visit our main website at tkkrlab.nl.

Partners

From

Jump to: navigation, search


Hier vind je de bedrijven en organisaties waar we mee samenwerken.

Gogbot

Sinds 2011 doen we mee aan de Gogbot, een Art /Music/Techniek festival dat jaarlijks beging September in Enschede gehouden word. Hierbij geven we demonstraties en workshops van de activiteiten die in TkkrLab plaatsvind zoals werken met Arduino, gebruik van 3D printer.

Bibliotheek Enschede

We hebben in de Bibliotheek een presentatie van TkkrLab gehouden en een lezing gegeven 'Nut en noodzaak Hacken'. De bibliotheek is bezig met het opzetten van een makerspace, we zijn in gesprek dat we hier in de toekomst eventueel diverse workshop over bv. 3D printen, arduino e.d. zouden kunnen geven.

FabLab Enschede

Bij het FabLab Enschede word net als bij TkkrLab creatieve dingen gemaakt en hierin hebben we elkaar ook gevonden. Een aantal van onze leden zijn regelmatig bij FabLab te vinden.

Maker Faire Twente

TkkrLab heeft tijdens de Maker Faire 2013 geregeld dat een aantal hackerspaces van nederland aanwezig waren op de Maker Faire. Tevens heeft onze voorzitter Dave Borghuis actief geparticipeerd in de opzet en organisatie van de Maker Faire.

Stadswerkplaats

In het gebouw waar we gevestigd zijn is tevens de stadswerkplaats. Hier kun je tegen een gunstig bedrag gebruik maken van de houtwerkplaats. We zijn aan het bekijken of members van TkkrLab gebruik kunnen maken van deze werkplaats en dat we in ruil hiervoor onze electronica ruimte open kunnen stellen voor derden.

The OverKill

Overkill is een 48+1 uur nonstop festival met (retro) games en films. Voor dit jaarlijks terugkomend evenement hebben we het netwerk verzorgd en enkele keren zelf mee gedaan.

Overige Partners

  • Culturele Zondag : Regelmatig terugkerend evenement in Enschede, TkkrLab heeft aan een aantal edities meegedaan.
  • Regio Hack : Initiatief TC Tubantia waar journalisten met open data aan de slag gaan.
  • Tetem : Kunstruimte en organisator van diverse evenementen o.a. Twente Biënnale en productie Maker Faire.


We zijn altijd geïnteresseerd in kennis maken met nieuwe initiatieven, wil je met ons kennis maken kom langs op een dinsdagavond of stuur ons een email (bestuur[at]tkkrlab[dot]nl)