Mededeling

Vanaf 1 juni is de space weer officieel open. Voor de space zelf geldt een limiet van 8 mensen. Bezoek is weer welkom, maar alleen op afspraak. Wanneer je (lichte) symptomen vertoont vragen wij je thuis te blijven.

- Het bestuur

🇬🇧 Can’t read dutch? No problem read the (google) translation to English. 🇬🇧

Wat is het TkkrLab?


TkkrLab (Tukkerlab) is een ruimte waar deelnemers en bezoekers onze beschikbare apparatuur zoals een lasercutter, 3d printer en Arduino kunnen (leren) gebruiken. Door het uitwisselen van kennis en ervaring in onze community is er altijd wel iemand aanwezig die je op weg kan helpen met je creative projecten.

Rechts bovenin vindt je de space status. Als we geopend zijn dan ben je van harte welkom! Is gezelligheid meer jouw ding, dan is iedere dinsdagavond de wekelijkse bijeenkomst. De overige dagen is het rustiger en kan je aan projecten werken.

Kijk in onze agenda voor meer informatie over workshops en lezingen. We hebben ook een blog waar we de laatste nieuwtjes op plaatsen.

Als je op de hoogte wil blijven van onze activiteiten schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of kijk op onze contact pagina om te zien hoe je ons kunt bereiken.

Woon je niet in Enschede, maar lijkt een hackerspace je wel wat, kijk dan op hackerspaces.nl

hackerspacekaart, Nederland

Een kleine greep uit dit overzicht:

Naam Locatie
TkkrLab Enschede
Makerspace Leidschendam Leidschendam
Hack42 Arnhem
Frack Leeuwarden


Blog

Published date
TkkLab blog Hier vind je nieuws over activiteiten die we gaan doen of gedaan hebben en artikelen over projecten die door de deelnemers gemaakt zijn.