This wiki has been archived and made read-only.
For up-to-date information about TkkrLab and it's projects please visit our main website at tkkrlab.nl.

Awsome Retro

From

Revision as of 00:05, 2 November 2012 by Zeno (Talk | contribs)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Event Awsome Retro
Name Awsome Retro
Website http://www.awesomeretro.com/
Duration 2012/11/10 - 2012/11/10
Information Retrogaming for everyone


* Location: TkkrLab, Kloosterstraat 1
* Open from: 17:00

Retro Gaming Nacht

Op 10 november 2012 bezoekt stichting Awesome Retro hartje Enschede met haar hele collectie klassieke spelcomputers en games. Van Pong tot Mario, van Sonic tot Street Fighter: duik in het verleden en maak (opnieuw) kennis met de games van vroeger.

De Retro Gaming Nacht bevat meer dan veertig spelcomputers, van de jaren 70 tot het jaar 2000. Het belooft een feest van herkenning: de oude controllers, cheatcodes, geheime levels en natuurlijk de helden van vroeger. Zowel de bekende toptitels als minder bekende klassiekers zijn aanwezig. Alle games kunnen gratis worden gespeeld. Ook wordt er een aantal competities georganiseerd, waar bezoekers het tegen elkaar opnemen. De Retro Gaming Nacht is een bijzonder en gezellig evenement, voor jong en oud.

De nacht begint op zaterdag 10 november 2012, vanaf 17.00 uur bij TkkrLab.

Deelname is gratis, maar inschrijving is gewenst i.v.m. beperkte capaciteit.

Inschrijven en meer informatie is te vinden op http://www.awesomeretro.com/nacht

Je kunt je inschrijven op deze link of op site van Awsome Retro

Wie

  • Zeno
  • .. vul je naam in.


Over Awsome Retro

Awesome Retro conserveert klassieke spelcomputers en spellen en maakt deze toegankelijk voor een breed publiek. De stichting bezoekt festivals, evenementen en beurzen maar organiseert ook zelfstandige retro gaming evenementen. De organisatie kenmerkt zich door een mix van creativiteit en technologie met als rode draad klassieke computergames. De missie: Retro gaming voor iedereen!

Over TETEM tussentijd / Fabrieksschool

De Fabrieksschool is een van TETEM tussentijd locaties waarbij TETEM kunstruimte samen met kunstenaars en creatieve ondernemers een programmatische invulling levert voor leegstaande panden in Enschede. De panden worden tijdelijk in gebruik genomen als creatieve broedplaatsen, expositieruimten, maar ook als atelier- en werkruimten.