This wiki has been archived and made read-only.
For up-to-date information about TkkrLab and it's projects please visit our main website at tkkrlab.nl.

Passie zakelijk vertalen

From

Revision as of 15:02, 19 June 2017 by Zeno (Talk | contribs)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Event Passie zakelijk vertalen
Name Passie zakelijk vertalen
Website www.dutchshowdesign.com
Contact Martin Ciesluk
Duration 2016/09/24 - 2016/09/24
Information


* Location: TkkrLab
* Open from: 14:00

Martin Ciesluk van Dutch Show Design legt uit hoe hij van zijn passie zijn bedrijf heeft gemaakt.

Aanmelden / RSVP voor deze lezing / workshop.

Bezoeken van deze lezing is gratis, een donatie wordt wel op prijs gesteld.


Martin vertelt:

Zo Zo, je passie zakelijk vertalen. Wat een titel, wat een onzin.. of toch niet?

Allereerst zal ik mezelf even formeel voorstellen;

Martin Ciesluk, 25 jaar, woonachtig in Denekamp. (voor de rest kijk op mijn FB/LinkedIN; Martin Ciesluk Alles is openbaar etc maar vriendjes worden mag altijd)


Sinds 2010 heb ik zoals dat dan heet een "eigen bedrijf" en sinds dien ben ik bezig met ontwikkelen hiervan. Ik neem jullie op 24 september mee in de reis, die eigenlijk op 11-11-1990 begon, maar voornamelijk vanaf het moment dat ik geld begon te verdienen/vragen voor dat gene dat ik het liefste deed. Bezig zijn met techniek, en het maken van sfeer.


Verwacht geen enorme boekhoudkundige tips, of hoe je het beste kunt inschrijven, nee dat kun je zat lezen op de kvk en op de site van de belastingdienst. (of neem gewoon een boekhouder) nee dit gaat meer over alles wat daar buiten juist geld. Niet over de "regels" van het ondernemen, maar juist het ondernemen. Ik vertel over de manier waar op ik het (het ondernemen bedoel ik dan he) gedaan heb, het doe, en het in de toekomst hoop te doen. Dit houd in dat je niet na deze dag weet HOE je moet ondernemen, maar wel hoe het kan. (ohja en dat niet alle ondernemers alleen maar uit zijn op geld, status en macht)


Voor wie is dit interessant?

Voor een ieder die zijn eigen bedrijf wil beginnen, of een managment functie binnen een onderneming bekleed. Voor een ieder die verder wil kijken dan iedere dag dat doen wat hem van hogere hand opgelegd word. Voor een ieder die zich interesseert in de evenementen branche.

Voor een ieder die zin heeft naar mij te luisteren, en eventuele vragen te stellen!

Momenteel nog even aan het kijken ivm tijd of ik het enkel bij een "lezing" houd of dat ik er een workshop van maak. Waarin men aan de hand van een aantal handvaten jawel met pen, papier, stiften aan de slag kan met het invullen van een schema om zo het begin te hebben van je eigen business plan. Ik weet natuurlijk ook niet wie er komen en of (jullie) de insteek hebben iets voor jezelf te beginnen.

Aanmelden / RSVP voor deze lezing / workshop.