This wiki has been archived and made read-only.
For up-to-date information about TkkrLab and it's projects please visit our main website at tkkrlab.nl.

User:Jjstwerff

From

Revision as of 14:54, 5 October 2011 by Jjstwerff (Talk | contribs) (Projecten)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search

Programmer (java, ANSI-C, javascript, php) for a technology firm in Enschede. Currently busy with high performance server applications for the car lease branch. Interested in pen and paper role playing games, often in science fiction settings, including developing a rule system.

Bio

Mijn naam is Jurjen Stellingwerff en ik ben opgegroeid in Boskoop, Zuid-holland.

Vanaf mijn 11e levensjaar in aanraking gekomen met een ZX spectrum en meteen bezig gegaan met het schrijven van programma's daarvoor.

In bezit gekomen van een Acorn BBC-B computer en daarvan alle documentatie doorgelezen die ik kon krijgen en zelf een semi 3d spel gemaakt. Ik hoop binnenkort dit spelletje eens te kunnen showen als de floppies uit die tijd het nog willen doen. Ook ben ik toen nog eens in Enschede geweest om een menu applicatie voor het netwerk van mijn eigen school te tonen (en te doneren) voor een groep leraren die eigen BBC-B netwerken hadden.

Daarna snel informatica gaan studeren in Enschede. Helaas niet gelukt dat af te ronden maar wel een erg leuke tijd in het studentenleven gehad.

Baantjes en opdrachten als programmeur over heel Nederland gehad (Enschede, Leeuwarden, Arnhem, Leiden, Alphen a/d Rijn). Omdat ik het meer technisch programmeren leuker vond dan administratie pakketten & ICT ben ik gaan werken in een bedrijf dat een eigen firewall ontwikkeld.

Na een faillissement en een klein bedrijfje met bekenden gestart dat weer over gekocht is door een bedrijf in Hengelo.

Door een samenwerking bij mijn huidige bedrijf BetterBe beland. Daar na verloop van tijd overgestapt op het schrijven van software voor de auto lease.

Projecten

Als projecten ben ik altijd bezig met het schrijven van software in de 1 of andere vorm.

Maar ik heb ook grote interesse in role-playing games en zou daar graag plastic spel materiaal voor ontwikkelen. Een soort grote Lego blokken waarvan je een straat met huizen of een stuk van een fort kan maken.

Recent een blog gestart voor nuttige progsels.